Van harte welkom op ScheveningenAlert.nl!

ScheveningenAlert is een initiatief waarbij u samen met uw wijk in een Whatsapp groepschat zit en verdachte situaties kunt doorgeven aan elkaar. In andere plaatsen in Nederland heeft dit soort groepschats zich al ruimschoots bewezen en is het razend populair. ScheveningenAlert maakt gebruik van de gratis berichtenapp Whatsapp, welke door bijna iedereen gebruikt wordt.


Lid worden

Alle bewoners binnen het stadsdeel Scheveningen van de gemeente Den Haag mogen gratis deelnemen aan ScheveningenAlert.nl! Het enige wat je nodig hebt is een smartphone met whatsapp.

Doel

ScheveningenAlert.nl streeft ernaar binnen 1 jaar meer dan 1000 deelnemers te hebben. Hiermee zorgen we voor optimale veiligheid in alle wijken van stadsdeel Scheveningen.

Veiligheid

Om uw aanmelding te kunnen voldoen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Waaronder uw adres en geboortedatum. ScheveningenAlert.nl belooft zorgvuldig en veilig met uw gegevens om te gaan en maakt gebruik wat een sterke beveiliging.

Kosten

Uw aanmelding en deelname is volledig gratis en er zullen geen kosten in rekening gebracht worden. Let op als u gebruik maakt van Whatsapp op 3G of 4G, dan zal uw provider kosten kunnen rekenen voor het gebruik van data.

We proberen onze website zo zorgvuldig mogelijk up-to-date te houden!

Meld je nu aan!